Horeca-ambities? Fantastisch idee voor toffe zaak in Rucphense Heimolen?

HORECA-ONDERNEMER:

MELD JEZELF!

Tijdens een feestelijke middag hebben burgemees-ter Marjolein van der Meer Mohr (namens ge-meente Rucphen) en Ton Jaspers (namens Klap van de Molen BV) een koopovereenkomst getekend die ertoe heeft geleid dat met ingang van 29 juni 2018, Peter Jansen en Ton Jaspers  de nieuwe eigenaar zijn van De Heimolen in Rucphen.
Vanaf heden zal worden gestart met het ontwerp en de bouw van een nieuwbouw (ten noorden aangrenzend aan De Heimolen) die medio 2019 ruimte moet gaan bieden aan een horecagele-genheid. Een horecagelegenheid die - in de ideale situatie - het meel uit De Heimolen als belangrijk basisingredient gaat gebruiken. Een pannekoe-kenrestaurant, een Italiaans restaurant... Dit kan en mag nog alle kanten op. 
Ben jij nou degene die denkt : 'Goh, ik wil graag samen met die jongens keihard aan de slag om van de Rucphense Heimolen een hotspot te maken waar Rucphen en haar omgeving niet meer omheen kan? Ben jij degene die ten aanzien van deze horecagelegenheid als zelfstandig ondernemer een fantastisch concept voor ogen hebt dat nergens beter past dan in De Heimolen? Ja? Nou, neem dan snel contact op met Ton Jaspers en laten we op korte termijn een bak koffie doen. Wie weet waar het toe gaat leiden...
Ton is te bereiken op 06 53 84 29 66 of per email: ton@heimolenrucphen.nl. Wie weet tot gauw!
Vriendelijke groet,
Peter & Ton